top of page
Träning med skivstång

Detta ingår i ditt
medlemskap

Inga tidsbegränsningar

Vårt gym står öppet 24/7 alla dagar om året för att du ska kunna ha möjligheten att träna på dina villkor och en tid som passar dig. Du behöver endast ditt medlemskort för att komma in.*
 

Träningsschema anpassat efter din mål

Som ny medlem får du ett gratis träningsschema utifrån din målsättning för att kunna lyckas nå dina mål inom träningen oavsett om det är gå ner i vikt, bygga muskler eller bara bli mer hälsosam. Du får även en personlig visning och vägledning av en erfaren instruktör för vi vill verkligen hjälpa dig nå dina mål.
 

Fullt utrustat gym 

Som medlem får du tillgång till 1200kvm stor maskinpark med exklusiva maskiner från Atlantis, Eleiko, Gym80, Hammer strenght, Hoist, Life fitness m.m. i ett stort utbud för att du ska kunna träna när du är på gymmet utan att stå och vänta i kö på att maskiner bli lediga. Utöver detta inkluderas även våra offentliga ytor med styrkelyftsrum, cardio, stretchhörna, boxningssal, poseringsrum, matsal och soffhörna där du kan koppla av efter träningen.
 

Exklusiva tilläggstjänster

Du ta del av flera exklusiva tilläggstjänster för att förbättra din hälsa och fitnessnivå på alla plan som du kan köpa till för att ta din träning till nästa nivå. Vi erbjuder solarium, massage, boxningslektioner, personlig träning samt kostrådgivning av erfarna PT's. 

*Träna dygnet runt alla dagar om året gäller de medlemskap som har den behörigheten. Läs mer om varje specifikt medlemskap här eller i avtalsvillkoren.

gym Workout

Börja träna på riktigt!

Från 309kr/mån

Bli en del av Ironworks familjen!🧡 

👉  Öppet 24/7

👉  Få ett träningsschema anpassat efter dina mål

👉  Stort utbud av maskiner & utrustning 

👉  Trevlig samt välutrustad matsal & lounge yta

👉  En riktigt god gemenskap 

bottom of page